Podrží velká i malá prsa


Podprsenka byla navrhnutá proto, aby ženám skryla ňadra, která byla často příliš výrazná pod jakýmkoliv oblečením. Mnohé ženy vyrůstaly v tom, že jejich prsa jsou příliš erotickým objektem, a je lepší je skrývat. Jako společnost se k nim tak stavíme i v dnešní době, což je problém, protože prsa jsou přirozenou součástí každého ženského těla a nemělo by se k nim přistupovat jako k primárně erotickému objektu. Jenže když si žena nevezme podprsenku, okolí si toho všimne prakticky okamžitě, zkrátka to prostě přitahuje pohledy. Mnozí muži začnou mít v takovém případě narážky, což samozřejmě většině žen na sebevědomí nepřidá.

sexy žena

Jsou mnohé druhy oblečení, pod které se podprsenka prostě nosit nedá, protože to vypadá opravdu hloupě. Patří sem zejména lehké a průhlednější letní kousky, jako jsou tílka, topy nebo šaty. Právě v létě by spousta žen ocenila, kdyby mohly chodit bez podprsenky, což jim ale znemožňuje obava z toho, že jejich prsa budou příliš vidět. Navíc jsou i situace a druhy oblečení, pod které je společensky nepřijatelné chodit bez podprsenky, protože by byly vidět bradavky. Například u svatebních šatů to opravdu není žádoucí, přitom je spousta svatebních šatů ušita s průhledným živůtkem nebo jsou třeba celé z krajky. Ale nebojte se, pokud se už letos v létě nechcete pařit v podprsence a nebo pokud si chcete na svatbu vzít šaty s krajkou, může situaci zachránit lepicí podprsenka.

šaty výstřih

Existují dva základní druhy

  • tejpy na prsa
  • neviditelná silikonová podprsenka

Oba tyto vynálezy nahradí podprsenku, a hodí se nejen pod průhledné oblečení, ale i pod oblečení s holými zády, hlubokým výstřihem nebo pod oblečení, kde by se vám vaše ňadra nelíbila bez opory, třeba kvůli tomu že už tak dobře sama o sobě nedrží tvar. Díky novému druhu podprsenky si budete moct obléknout všechno po čem toužíte.