Odpočiňte si při stěhování


Víte o tom, že i stěhování může perfektně „vyčistit hlavu“ a vnést nový vítr do plachet vašemu partnerskému vztahu? Zároveň by mohlo poskytnout i dostatek volného času a konečně také kýžený a očekávaný odpočinek. Připadá vám, že k výrazu „stěhování“ se slovo „odpočinek“ jaksi nehodí? Možná, že máte pravdu, ale možná také ne.

balení věcí k přestěhování

Spolehlivá stěhovací firma – když zavčasu, nejlépe pět či ještě lépe šest týdnů předem, kontaktujete firmu stěhování v Mladé Boleslavi, a domluvíte termín, máte pak mnoho času na přípravu. Doporučujeme co nejrychleji odbýt to nejobtížnější, a tím není balení věcí ani jejich přenášení, ale administrativa. Pokud však budete důslední, měli byste vše zvládnout hravě. Sepište si na papír, co je třeba, a postupujte krok za krokem – nové doklady, nájemní smlouva, přepis energií, zaměstnavatel, škola, přihlášení a odhlášení u různých služeb a institucí.

barevné krabice na stěhování

Balení věcí – se solidní stěhovací firmou se lze dohodnout tak, že vy pouze budete balit věci do krabic a zabalíte do tenké stretch fólie to, co se do krabic nevejde, například chladničku, židle, lustry apod. To ostatní už obstarají stěhováci, tedy rozmontování a zpětné smontování nábytku a přemístění všech předmětů včetně těch nejtěžších, jako jsou koberce, pračka, a třeba i velké akvárium nebo klavír. Stěhovací firmy si poradí i se vzrostlou palmou v obřím květináči.

Volno pro relax – Pokud bude všechno klapat, možná zjistíte, že vám zbyla spousta času, a že se vám docela dobře relaxuje jak u balení věcí, tak i o přestávkách mezi balením, které byste mohli vyplnit například návštěvou botanické zahrady či ZOO, procházkou v parku, projížďkou na kole či výletem autem třeba na nějakou rozhlednu. Přijde vhod i návštěva restaurace nebo cukrárny a na vaši stěhovací epizodu pak možná budete vzpomínat s ještě větší radostí, než na dovolenou u moře. Možná, že si při stěhování skutečně odpočinete.