Máte Apple Watch?


Jistě znáte fitness náramky. Jsou to v podstatě předchůdci současných chytrých hodinek. Náramky byly vyrobeny především proto, aby svým uživatelům pomáhaly sledovat tělesné funkce při sportu. A to umí i Apple Watch. Dnes se vyrábí již několikátá generace, a Apple dává zákazníkům na výběr z několika velikostí. Není divu, že tyto hodinky se staly tak populární, stejně jako jiné produkty od Applu. Umí toho opravdu hodně. Nejen že sledují spálené kalorie a ušlé kroky, ale dokážou sledovat i různé sporty. Sledují krevní tlak, EKG, a také umí upozornit uživatele, že by se měl prodýchat. A to není všechno.

iphone a watch

Apple Watch dokážou skvěle spolupracovat s telefonem. Když jsou hodinky v dosahu telefonu a někdo vám volá, jednoduše přijmete hovor hodinkami. Můžete prostřednictvím hodinek odpovědět na zprávy, nastavit budík, a také platit. Právě tato funkce byla tak populární, že ji začali kopírovat i ostatní výrobci chytrých hodinek. Hodinky od Applu se staly velice populárními a najdete je na mnoha zápěstích. Jediný jejich problém je, stejně jako u dalších jablečných produktů v tom, že mají poměrně křehký displej.

apple watch

I když je to odolný displej, který snese https://www.budejckadrbna.cz/z-kraje/ceskobudejovicko/17680-do-centra-ceskych-budejovic-se-snese-andel.html běžné nošení, pokud s nimi sportujete, je lepší si pořídit kryt na Apple watch, který dokáže displej ochránit i před nárazem při pádu. Měnit displej na hodinkách je nákladné, a často se to nevyplatí. Proto je lepší displej chránit pomocí tvrzeného skla a nebo krytem. Při výběru krytu byste měli dbát hlavně na to, abyste si kupovali kvalitní kryt, který nemění odezvu displeje. Mnohé levné kryty totiž způsobují to, že jde displej hodinek špatně ovládat. Kvalitní kryty ale dotyk nijak neznemožňují, a naopak díky krytu budete mít více možností užívání hodinek, protože budou chráněné. Vyberte si z mnoha barevných provedení i značek, a slaďte hodinky s krytem telefonu.